Black Friday hos Mesterhus Sunnmøre!

Scroll nedover på sida :) 

Bilde.JPG

Fredag 24. november er det Black Friday, og vi er ikkje snauare på det enn at vi ønskjer at du skal kunne gjere eit SUPERKJØP av ei leilegheit, med heile 34% avslag av opphavleg pris!!
Den spesifikke leilegheita vil bli annonsert her og på Facebook-sida vår fredag 24. november kl. 09:00. Det vil også verte moglegheit for visning same dag.
Førstemann til mølla! Ingen budrunder!

Følg med oss på Facebook og her på heimesida for meir informasjon og hint om kva leilegheit det er i dagane fram mot sjølve dagen! Vi vil oppdatere dette innlegget etterkvart som hinta blir lagt ut på Facebook. 

Hint 1:

Hint 1.JPG

Leilegheita er i Herøy kommune

Hint 2: 

Hint 2.JPG

Leilegheita er nøkkelferdig, og du kan flytte rett inn. Det følg med kjøkken med integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og frysar. 

Hint 3:

Hint 3.JPG

Leilegheita er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn! Du får eigen tilhøyrande bod og carport

Hint 4:

Hint 4.JPG

Studioleilegheita vil bli lagt ut for sal i morgon, fredag 24. november kl 09:00. Du får heile kr. 513.400,- i avslag på opphaveleg pris! Her kan du gjere eit KJEMPEKUPP! 
Nøyaktig pris vil bli lagt ut her i morgon, men vi kan seie det slik at du ikkje treng å vere "millionær" for å kjøpe denne :) 
Det er førstemann til mølla som gjeld, og vi har ingen budrunder. Det vil seie at den som tek kontakt først etter kl. 09:00 har førsterett. Vi må ta atterhald om at kjøpar har finansiering i orden og vi vil gi vedkomande nokre dagar på å klargjere dette. Det vil difor bli moglegheit til å setje seg på liste. 
Det vert moglegheit for visning same dag! 

DETTE ER VÅR STUDIOLEILEGHEIT!

Hint 5.JPG

Dette er vår ekstremt rimelege nøkkelferdige studioleilegheit til KUN kr. 996.600,-! Det utgjer 34% rabatt på opphaveleg pris, og over ein halv million i avslag! 
Her gjer du eit SUPERKJØP og har ein unik sjanse! 
Leilegheita er i leilegheitsbygget vårt på Nedre Hjelmeset i Herøy, den har eigen terrasse/balkong, eiga bod og carport. Den er innflyttingsklar, og ventar kun på deg! 
Les meir om Nedre Hjelmeset og leilegheita på Finn.no HER (seksjon 12)
Der er også to stk andre ledige leilegheiter, (seksjon 11 og 13) og gjer du ein avtale i dag om kjøp av desse vil du få kr. 50.000 i avslag eller eit verdikort på varer inntil kr. 50.000,- ved kjøp av f.eks kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel, møblar etc! 
 

Odd Martin Black Friday.JPG

Ring seljaren vår

Odd Martin Velsvik
Tlf 98236760

Han er klar ved telefonen kl. 09:00
Førstemann til mølla! :)

20171117_142549_resized.jpg

Kanskje det er DU som får deg denne kule leilegheita for under millionen, og kan flytte inn i Nedre Hjelmeset 2 E?